myofibrillum Creative Commons License 2003.01.24 0 0 16624
Nocsak!

Micsoda változás! Végre valami kis temperamentum.;o))
Ne hidd, hogy nem értelek meg. Nekem is barátaim maradtak a szerelmeim. Mindkét fél ragaszkodott hozzá. De kell némi távolság a szerelem elszakadásához, hogy aztán új alapokról indulhasson egy kapcsolat. Ha nem teszed meg ezt a lépést, akkor úgy fogsz szenvedni, ahogyan tetted. Eddig. De úgy látom, kezdesz megemberesedni.

S ha valaki még egyszer a pszichológusi tanulmányaimmal hozakodik elő olyan témát illetően, aminek semmi köze ehhez, akkor nagyon-nagyon morcos leszek rá. Mégis nem tudom, mi a francot gondoltok, hogy majd az ember lelki képet vázol fel pár pillanatnyi hangulat indította hozzászólásból? Nah persze! Jah! Meg a varázsgömbömet is előveszem a fekete macska alól...

Imo, nem kellett volna ennyit kínlódnod. És később is felvehettétek volna újra a kapcsolatot, amikor már tényleg túltetted magadat ezen. De attól félek, így időről időre kikattansz majd megint, bolondot csinálva magadból a csaj előtt..
Elhiszem, hogy fontos, de nem értem, miért nem hagysz időt önmagadnak. Ezt egyszerűen nem értem. Mindegy. Nem megbántani akartalak, csak egyszerűen rossz volt nézni, ahogyan kínlódsz totálisan feleslegesen. De hiába mondják százan, amíg magadtól nem látod be, mi a helyes magad számára, addig úgysem változik meg semmi. Legalább is erről az oldalról. Az persze dícséretes, hogy közben azért változol. Hogy a fenébe ne?! De megkímélhetted volna magadat pár apróságtól. Egyszerűen már nekem fájt, hogy így szenvedsz. Mivel talán nem látszik rajtam, de elég empatikus lény vagyok. Legfeljebb nem szövegelek róla. Amikor kiakadtam rajtad, szó szerint úgy éreztem, mintha én szenvednék. Azért is szóltam rád, hogy hülyeséget halmozol kupacról kupacra..
Meg amúgy is, van ezer bajod ezen kívül is, amin úgysem változtathatsz, úgysem segíthetsz rajta. Nekem is betegek a szüleim. Apám bármikor kaphat mégegy agyvérzést, és ott sem vagyok mellette, hogy tudjam. És nem olyan régen "vesztettem el" a nevelőapámat is. 16 évig volt az életem része...
Szóval, ezeken nem tudsz változtatni, de legalább más területeken, amiken igen, azokban könnyítsd meg a _magad_ számára...

Én veled vagyok. Ha szigorúan is.

myo

Előzmény: imogen (16623)