Zippo22 Creative Commons License 2003.01.23 0 0 23
E30M40:
"Az 1.8-as 115 LE-s bömim gyári adata 188km/h ;)
Bár ahogy andd indextársunk 1.4-es AstraG-je "tudott" 210-et úgy a tiéd is tudhat;)
ÓRA SZERINT :DDD"

Te is szomorú lennél, ha az 1,8-as BMW-d 115 lóval max. a gyári adatot tudná! Az Astra G-t nem tudom, a Bravo tényleg az óra szerint tud ennyit, meee az azé van, hogy lehessen rajta látni. Trafipaxos pontosságú adatom szerencsére nincs. :-)

"AKKOR MINEK KELLETT A JOGSI? :D "

Megpróbállak felhomályosítani, jól figyelj!!! A jogsi azért kell, hogy a mazsola szép lassan tapasztalatot gyűjtsön, megtanuljon motorozni, és mazsolából motorossá fejlődjön! Érted? U.i. szvsz nem mindenki motorversenyzőnek születik (én legalábbis nem), hanem megtanulja.

Candle:
"mint ex-endúrósnak, hidd el nekem, hogy kétszemélyesek."

OK, elhiszem! :-) De mennyire kényelmesek az utasnak?

Rács:
" A másik : talán nem kellene azokkal a vaskoporsókkal 200 fölé menni, csak ha már lesz kis tapasztalatotok. Az én autóm 10 km/óra híján a 300 -asok táborába tartozik, mégis sz úton nem próbálom bizonygatni, hogy én vagyok a legf... srác a világon"

Szvsz önmagában az, hogy valaki tempósan v. gyorsan vezet, még nem biztos, hogy azt jelenti, h. a legtökösebb gyerek akar lenni az úton. Ültem olyan sofőr mellett is, akinél 80-nál halálfélemem volt. Akinek gyors verdája van, mint Neked is, néha elengedi a pacikat :-) , de ha ezt valaki rutinosan és okosan tesz, mondjuk forgalommentes időszakban az autópályán, azzal még nem veszélyeztet másokat.

Üdv. Nektek! Zip

P.S. 2:1 ne hagyd elsüllyedni a topicot!!! :-))