req999 Creative Commons License 2003.01.23 0 0 561
El hrairah: Követője bárkinek lehet, nem olyan nagy dolog az. Meg aztán csak mert pedofil kéjgyilkos valaki, még lehet zseniális költő vagy fizikus, esetleg filozófus is. Akármi. Nyilván nem azt akarom ezzel mondani, hogy nem érdemelnek néhány hónapig tartó kínhalált, hanem hogy lehetnek olyan aspektusaik, amelyek értékesek. Persze minden nézőpont és szándék kérdése.

---

malleus maleficarium: Na igen, igazad van. Mindig őszintén meg tudok lepődni a sátánista zsenik egy-egy újabb baromságán. Persze én vagyok a hülye, hogy naivan azt feltételezem, esetleg tudják is, hogy miről osztják az észt, talán utánaérdeklődtek vagy elolvasták, amit fikáznak -- ne nem. Sebaj, legalább gyűlnek az ötletek a weboldalam fejlesztgetésére.

Korábban elírtam, természetesen Michael Aquino a ToS főnök neve, nem pedig Thomas.

---

Satanas666: Kíváncsi vagyok, mikor esik le neked a húszfillér, bár nem hiszem, hogy ez egyhamar megtörténik. Ami az állításaidat illeti, akit érdekel, utánajár, mennyi az igazságtartalmuk. Én befejeztem a veled való teljesen meddő kommunikációt.