Tényleg segítettetek, köszi.
Atko: mostmár egy picit megnyugodtam, hogy nem egy tök lámával beszélek. Az előbbi modatért bocs 1000X!!!! De! Sajnos nem értek még most sem egyet veled! Hogy ne legyek már olyan bukó, én is megkérdeztem egy ismerősömet, nevezetesen a keresztapámat. Tudniillik, ő nagyon nagy zeneőrült. Fasza erősítőket épít, meg a 100e/db forintos hangfalait (én most nem tudom, hogy ez nektek sok -e, nekem az) nevezeteden Mission -öket (jól írom?) átépítgetett, mert nem tetszett neki, ahogy a saját szobájában szólt. Namármost: én kérdezgettem tőle, elmagyarázta, hogy műxik a Sorrund. Hát igen. Ezt tudjátok. Na most kérdeztem ezt a hankártya dolgot, nem tudott rá mit mondani. Még ha lenne is hangkártya, ami tud kódolni 3d -re (ugyanis azt ne magyarázza el senki nekem, hogy 2db csatornán igazi teret hallasz!!!!!! :-)))) ), akkor se lehet 2db membránon megoldani a dolgot. Az most nem érdekes, hogy fülhallgató vagy más.
Magyarázom: Ha még a füled !!!mellett!!! van 2db hangfal, akkor sem tud olyan hatás kelteni, mintha az előtted, vagy mögötted is szólna!!! Ehhez kell az a 6db hangszóró!!!
A Sorrund pont azt csinálja, hogy a DVD, Cd stb. lejátszótól !!kaphatja!! a Sorrund jelet, azt átpréselik stereo csatornákon, az erősítő kibontja a jelet, s már 6/7 db !!különböző jelet küld el a hangfalaknak!!!!
Ui: Poirot! Figyeljél: Bocs! Nem tudom, valahol olvastam a 600 -ról, gondolom az Intelnél, :-))) , de nem figyeltem, hogy kijött mán -é. Amúgy heves vita közepette hajnali 1:18 -kor már ilyenre én nem nagyon figyelek.
Ui.2.: Utánnajártam jobban a dolgoknak. A jövőbeni gépem most így néz ki:
Abit B6, I A366, 128M ram, Nvidia Riva TNT (with 16 Mbytes yikesss!!) Creative Sb Live!
Majd még írok!! Ti is írjatok!!!