Amtibácsi Creative Commons License 2003.01.23 0 0 7
Egyedül csak az tudna eltántorítani, ha instabil software-e vagy gyengébb vételérzékenysége lenne a másik kettőnél.

Az Ericssonoknál szerintem teljesen szoft függő a sebesség. Az enyémben az első szoft még háttérképet sem tudott, nemhogy GPRS-t. Az R5A szoftok már 4+1 GPRS-t tudnak.

Az Alca GPRS szoftvere most biztos, hogy nem instabil, mert a Voda csak pár hét múlva tudja adni. Akkor fog majd kiderülni, hogy instabil e. A másik vodás fórumon vagy az LX.Hu-n mintha azt olvastam volna, hogy valakinek sikerült már infrán életre keltenie, de 3+1-nek tűnt a sebessége. A vételi érzékenység egyébként nem befolyásolja az átviteli sebességet. Amikor van térerő akkor van GPRS is.
A telefon paraméterei nekem is tetszenek, de valahogy nem tudok megbízni az Alcatelben. Az az érzésem, hogy mindenáron űberelni akarták a többieket és a kapkodás sosem vezetett jóra.

Én mindenképp keresnék olyan embert, aki már kibróbálta és vannak tapasztalatai. Igaz a 9900 Ft nem tűnik nagy pénzkidobásnak, ha mégsem jön be, csak a 2 év a biztos. Július 30-tól nem félsz? Addig garantálta a Voda a korlátlan GPRS-t. 6 hónapért 2 évet aláírni ?

Üdv. Amtibácsi

Előzmény: chgergo (4)