babydevil Creative Commons License 2003.01.21 0 0 488
Hát, én pl.nem érzem magam kertésznek. Van egy pár fajta virág, ami nem bir engem. Van egy begóniafajta (spirálisan csavarodnak a levelei) amiből eddig 2 cseréppel már kipusztitottam, már a 3. is csak vegetál.Akárhogy is betartom a kertész-könyv utasitásait (páratartalom, viz mennyiség...)mégsem bir megmaradni.A férjem szerint a begóniák már biztos vérdijat tüztek ki a fejemre.
Viszont a mai öröm: megtalálták a postán azt a levelet, amit 14-én próbáltak meg kikézbesiteni. Szombaton nem adták oda, merthogy nem volt nálunk aláirási cimpld.. Amit pedig 3 év alatt 1x sem kértek el!.A cégünk (!!!) ajánlott leveleit simán odaadta a postás az anyósnak, vagy kiadták nekünk a postán, úgy, hogy csak személyi volt nálunk.Mindenfél céges papir nélkül...
Tegnap este majd egy órán keresztül keresték a levelet, nem találták. Ma délelött telefonáltam, még mindig nem volt meg. Délután hivtak vissza, hogy végre meglett. Még jó, hogy 20-ig kellett volna válaszolni az apeh-nek valamire.Bár gondolom, hogy ez sem a postát, sem az apehet (aki állitólag 6-án adta fel a levelet) nem fogja érdekelni.
De legalább meglett.
Az is érdekes, hogy egy barátom dec.27-én adott fel egy levelet nekem Pestem, ami megérkezett jan.7-én.Azaz 11 nap múlva.Megdöbbentö gyorsaság :-)))
babydevil
Előzmény: nikonaprofi (486)