Mérges25 Creative Commons License 2003.01.21 0 0 15
Üdv Mindenkinek!

Miután a upc felmérgesített kerestem rá erre az oldalra. Örülök, hogy vannak kezdeményezések.
Benne vagyok én is.

Miskolci UPC:
múlt héten kértem, hogy a chello internetemet helyezzék át az új lakásunkba. Időpontegyeztetés, mára 8-9 között.
Eddig oké, a pr-trio kft-től kijött egy srác, s közölte, hogy amit én kikábeleztem előtt az nem oké. (Érdekességképpen az előző lakásban fél évvel ezelőtt nem zavarta őket, hogy ugyanilyen kábel) Ő megbontataná a kábelcsatornát és új kábelt hozna be. Namármost ép most újítottuk fel a lakást, kifestve, stb. És szét akarja szedni. Erre azt mondja, hogy nem tehet mást akkor nem köti be. Javasoltam neki, hogy akkor tekerjen le 15 méter kábelt és a padlón végig fektetve csinálja meg a bekötést. Mire azt vágja a képembe, hogy ilyet nem lehet. És elment.
Ja persze előtte alá akarta velem írattatni, hogy _még egy_ kábelmodemet átvettem plusz stb. Tehát nem hoz semmit, de írjam alá. Jó mi? Odaírtattam vele, hogy nem hozott semmit, mert már volt itt.

Utána néztem a szerződésben (az egészet végig olvastam) de semmi nem vonatkozik olyanra, hogy csak rögzített kábel mellett él az internet. (Ja, az előző alkalommal semmi ilyen nem volt. A fal mellett letették a kábelt a földre, ahol kellett ott a szőnyeg alá. Azon tapostunk minden nap. Az nem zavarta őket. Érdekes...)

És mindezekért elkérnek 12500 forintot.
Felháborító!!!

Ha valaki perelni akarja őket, szóljon mert én is adom a nevem hozzá.

ui.: A upc honlapján lévő "ügyfélszolgálati form" annyira aranyos. Októberben jeleztem, hogy szeptemberben nem kaptam meg a számlámat (de pénz bement hozzájuk) erre 5 napja kaptam egy emailt, hogy hamarosan intézkednek.
Szuper, gyorsabbak mint a fénysebesség....!!!!