babydevil Creative Commons License 2003.01.21 0 0 484
Szia KTA!
Háááát én most rettentöen irigyellek.6 féle virágzik??? az valami meseszép lehet. Nálam a cymbin kivül a ludisiám virágzik. Most virágzott el a paphiloideumom (remélem jól irom a nevét) és a vandám.Igazából én is csak kicsiket tarthatnék a helyszűke miatt, de mivel nem birok ellenállni nekik, igy gyakorlatilag a szobánkat uralják a virágaink és a macska, mi pedig a maradék helyen próbálunk elférni. Viszont már a férjem is tud gyönyörködni az orchideáimban, most, hogy megterveztük az épitendö házunkat, a férjem ragaszkodott hozzá, hogy tervezzek bele egy mini télikertet a kényesebb virágaim miatt.Márc.1-töl lesz Bécsben egy nemzetközi kiállitás és vásár! Tudsz róla? A Magyar orchidea társaság gyűlésére-továbbképzésére jársz?Nekem azóta "élnek és virulnak" az orchideáim, amióta egy csomó okosságot megtudtam ott a tartásukról, egész addig könyv alapján próbáltam meg életben tartani öket.
A magnóliafámat (ami az elöszobában virágzik) sajnos ellepték a rózsáim tetvei, úgyhogy nem fotóztam le, mert éppen irtom róla a dögöket.
babydevil
Előzmény: KTa (481)