dompimomper
2003.01.21
|
|
0 0
10
|
Tisztelt SEDI!
Azt írod, hogy:
"Az etikai normákról meg az a véleményem, hogy azt a televízió szabja meg, tehát itt etikai kérdés nem merülhet fel."
Hála az Istennek az etikai normákat számomra nem az RTL Klub szabja meg, de szerencsére még ott sem tartunk, hogy a társadalom számára az erkölcs zsinórmértéke egy kereskedelmi televízió legyen. Nem tudom, hogy meddig sűllyedhet még a magyar kereskedelmi televíziózás, de, hogy igencsak mélyrepülésben van az biztos.
Nézd, én a Való Világot a helyén kezeltem. Az első részt még úgy ahogy figyelemmel is kisértem. ott is történtek érdekes dolgok, de legalább valamiféle karanténba zárt emberféleségeket láttam. A kettes verzióról leszoktam. Ez minden képzeletet alulmúl. A visszajelzésekből arra tudok utalni, hogy a bugyuta szórakozást szerető ismerőseim sem nézik már a showt. Szép út nyílik újra a Guttenberg galaxis felé.-ha ez a cél akkor én célszemély vagyok...
Szerintem tragédia a Való világ, pedig csak az elejét láttam... (A továbbiakban pedig ne jöjjön senki azzal az érvvel, hogy amit nem látsz arról ne mondj véleményt! Láttam, elegem volt belőle!) |
Előzmény: SEDI (0)
|
|