Törölt nick
2003.01.21
|
|
0 0
125
|
Sziasztok !
Bocsi, amint lesz időm írok. Bár a kérdésekre könnyebb válaszolni.
Érzékenység: Tunéziában ittam(!) a csapvízből pedig ott se nagyon javallták. Meg még pár más helyen is. Itt úgy látszik elég volt fogat mosni vele - vagy egy hibiszkusz tea lett a végzetünk. Sok más nem lehet. Szerencsére annyira vészes nem volt. Gyogyót szereztünk, legközelebb alkohol is lesz.
Persze, bejártuk az egész hotelt. Kedvenc helyem napfelkeltét nézni a röpipálya alatti rész volt.
Időjárás: bomba idő fogadott minket 29 fok, no szél. Még éjjel sem volt sokkal 20 fok alatt. Víz olyan 24 lehetett. 40-45 percet csak lebegtem benne mire kicsit borzongani kezdtem. Aztán a 3. naptól picit szellősebb/"hűvösebb" lett. Ez 24-25 fokot jelent, víz olyan 22. Napsütés végig, 2x8 perc felhő :-)
Orosz, olasz volt nagyon sok. Beszéltem egy kedves párral akik már 4-én kimentek, azt mondták, hogy azon a héten 3x annyian voltak, vadászni kellett pl. a napágyakat. Szerencsénkre a mi hetünkre ez már lement.
A víz s a halak káprázatosak voltak, ilyet még sose láttam. Csak ezért megéri. Folyt. köv. ill. kérdezzetek. |
|