carlos z.
2003.01.20
|
|
0 0
45
|
Kedves Thalia!
Látod ilyen a net! Nem tudhatom, hogy a Te esetedben személyes megtámadtatás esete forog-e fenn, vagy egy a Vidám Színpad jövőjéért aggódó nézőként reagáltál soraimra.
Írod, hogy lényegtelen ki az igazgató. Ha Te mondod, biztos így van. Én, mint kivülálló legfeljebb hitetlenkedhetem, hiszen ez lenne a világon az egyetlen intézmény, ahol ennek nincs jelentősége. Csodálkozol, hogy az interjú kapcsán, hogyan juthattam olyan következtetésre amilyenre? Én viszont ezen csodálkozom. Sok-sok keserű tapasztalat okán mondom, hogy az ajtóstól a házba rontók és közben izomból az előző "rendszer" embereit és módszereit pocskondiázó, nevetséges és általa csalhatatlannak minősített gondolatait (bajuszkunkorodás, színházak közötti szakmai sorrend) erőltetetten előtérbe hozó szakember , mindennemű kontrol nélkül, milyen elképesztő szakmai húzásokat bír elkövetni. Sokkal több szerénységet vártam volna egy olyan embertől, aki a szakma klasszikus iskoláit kihagyván, nem sok figyelemre érdemes alkotást tett le idáig az asztalra. Ne legyen igazam!
Üdvözöl: cz.
|
Előzmény: Thalia (44)
|
|