naiv
2003.01.19
|
|
0 0
73
|
Más apróságok:
1. Nem állítottam, hogy 2002-ben vette meg a Wallis a Webigent(nem mintha érdekes lenne).
2. Graboplast, Rába jó nagy falatok, kell hozzá némi "kapcsolati tőke" - ez egy szinonimája a pártközeli cégnek, amely ellen ebben a topicban egynéhányan élesen tiltakoztak?
2. Mivel nagyon balos az Index, pont ezért próbálom az olvasók ( a Tiédet is!) látókörét szélesíteni máshonnan vett hírekkel. Ha tudjátok merre nézzetek, az jó, bár a csőlátásra orvos szokott szemüveget írni.
3. Én csak objektív/elfogult jó/vagy rossz/szélsőségesen elfogult sajtót ismerek, on line vagy nyomtatott ez a különbség nem érdekel.
4. Sok éve működök interaktív fórumokon, nem szaladt el velem semmiféle ló, soha, inkább a moderátor volt annyira pártkatona, amilyet már szellemi munka végzésre nem szoktak lakalmazni, hanem mondjuk portaszolgálatra. A gyülölet kifejezés ugyan mostanában divatos, de mivel itt nagyon nem vagyunk szinkronban az értelmezés tekintetében(én csak véleményt nyilvánítok, érzelem mentesen) javaslom tanulmányozásra az értelmező szótárat.
5. A Gondolán is szoktam nézelődni, de hasonló véleményüekkel ritkábban ütköztetem a gondolataimat, de Neked melegen ajánlom.
6. Nem irígyelek senkit, de azt nem szeretem ha elindul a bank > ipar,kereskedelem > media > pézcsináló gép > viszza az elejére rendszer(media=marionettfiguragyártó=mi, mint nyájas olvasók) és ebben nekünk csak a "marionettfigura" szerep van kiosztva. És a Wallis esetében ezt a láncom vélem engedelmeddel felállni.
7. Nem szoktam a dolgokat vallási, származási alapon megitélni és ezt Töled sem tűröm el!
8. Beismerem vannak önálló, szabad gondolataim, uram bocsá még tévesek is lehetnek esetleg. Dehát a gondolatrendőrséget sok ezer év alatt Kajafástól Sztálinon át Hitlernek és másnak sem sikerült még bevezetnie és nem is fog. Ugyanakkor gondolataimat többnyire tényekre igyekszem építeni mint pl. a 62. hozzászolásomban láthatod, ahol a Wallis párkapcsolatait Interneten, sajtóban pl. Népszabóban bárki által elérhető információk alapján mutattam be. |
Előzmény: Hayloft Ezekiel (72)
|
|