rafi1 Creative Commons License 2003.01.18 0 0 2890
Én nem sértegetem Leventét,csupán megjegyeztem,hogy nem játszik jól a hangszerén,nem fejlődőképes,neki ez nem fontos,hogy jó hangszeres legyen.Kigyúrt felsőtestre van idő,de leülni gyakorolni,megtanulni rendesen basszusgitározni már nincs.Nekem ő nem basszusgitáros,csak egy faszi,aki prüntyög valamiket qrvára felső fekvésekben pengetővel-azt is elnyomja a groove,és sokszor a sampler "játszik" helyette.Kár a kezébe,nem is használja ki,pózolni bazáros műanyaggitárral is lehet félmeztelenül.Tudom,mit beszélek,zenész vagyok.Ez számára nem lehet sértő,mert ezek a tények,kész slussz-passz.Nem tudom,milyen témát elevenítettem fel,most írok ide másodszor.
Semmi köze ennek ahhoz,hogy Pityesz kiszállt a zenekarból.Egészségére váljék,most már nem kéne engedély egy Faith No More-tribute bulihoz legalább.Nemtom mit kell/ett/ annyit balhézni hogy 1 z.kari tag mit csinálhat,mit nem-leginkább mindenki csináljon amit akar.Elvégre sok akarásnak nyögés a vége-amint látható-,ha meg nem megy a szekér,akkor meg úgyis mindegy.