Hello!
Aki száguldozni akar, igenis motorral tegye! Egyrészt egy autó gyorsulásban sehol sincsen,no meg végre sem:), mást rész ha valami balul sül el 2k-nál akkor valószínűsíthetően a szabálytalan gyorshajtó motoros fog elpatkolni és nem ránt senkit magával a halálba.
A mai állapotokat elnézve inkább menekülés van az utakon,aki lassabban merészel menni azt kíméletlenül lenyomják, anyázzák stb. Esetleg majd ha komótosan motorozol, felfigyelsz erre a tényre. Én is azért akarom lecserélni a 251-es MZ-t, mert közúton -főleg kétszeméllyel- sehol sincs, és csak a cumi van miatta. Motornál úgyis fokozottan észnél kell lenni, rengeteg veszély van az utakon ami autóból nézve fel sem tűnik. Kedvencem az mikor a kedves autós simán kielőz szemből én meg leszek szíves lehúzódni, mert nem fér el a drága. Ha meg egy fuck-ot mutatok, látom a szemén a teljes megdöbbenést.
Bevallom, nekem eszembe sem jutna soha nyitott bukót felvenni. Nálam már 5 km/h-nál záróra van. Annyi minden sz@r kering, repked, fröcsög a levegőben, hogy legalább ezek ellen védve vagyok, úgy ahogy:-(