Tényleg félelmetes, hogy mit meg nem engednek maguknak ezek az emberek, akik ott ülnek.
Van még egy történetem, kicsit OFF, de talán nem annyira.
Nem az okmányirodában, hanem a polgármesteri hivatalban történt a szociális osztályon, ahova az emberek a különböző segélyekért mennek.
Egyik ismerősöm nincs túl jó anyagi körülmények között, és már tavaly is igényelt (és kapott) olyan hozzájárulást, hogy kifizették helyette a közös kts. egy részét. Most is bement, de egy olyan nőhöz került, aki abszolút nem való oda. Mindenkivel kiabál, neki például fennhangon megjegyezte (hogy mindenki hallotta a teremben), hogy nehogy már azt higyje, hogy idén is kifizetik helyette a számlákat, meg ilyesmi. Szóval megalázta, és minősíthetetlenül beszélt vele. Az ismerősöm nem egy puhány valaki, de azt mondja, hogy nem mert már tőle megkérdezni semmit, mert nagyon zavarta, hogy így megalázzák nyilvánosan.
Miért engednek ilyen embereket dolgozni ilyen helyeken, ahol másokkal kell kommunikálni? (Állítólag ezt a nőt egy másik osztályról helyezték át ide, a viselkedése miatt, tehát nem csak rossz napja volt.)
Ma mesélte nekem ezt az ismerősöm, és nagyon fel is idegesített vele, úgyhogy most azon gondolkozom, hogy bemegyek, és kiverem a balhét.
(Már megint hosszú voltam, bocsi)