Boross Péter szerintem részben megalapozott és alapvetően jó szándékú kritikát mondott. Katona Kálmán kritikáját nem ismerem annyira, hogy véleményt mondhatnék róla.
Jó, rendben, nem jövök házi feladatos dumával. Igazából csak nem akartam erősebben fogalmazni. Ugyanezt így is kifejezhetném: nem szeretem, ha mások egy vitában rám akarják kényszeríteni a tematikájukat. Megvan a saját tematikám, és azt szoktam követni.
A polfórum vitái szerintem egymás meggyőzésének valós esélye szempontjából éppen olyen eredménytelenek és éppoly kevéssé hatékonyak, mint az általam követett szabadabb párbeszéd. Csak annyi a különbség, hogy ez utóbbi sokkal kellemesebb, időnként akár barátságos is lehet. Persze, csak azzal, akivel ez lehetséges, tehát akiben megvan ehhez a kellő rugalmasság és lazaság.
Gondolom, ennek nem örülsz, de nem szoktam bojkottálni senkit. Tehát, ha a jövőben úgy érzem, van valami hozzáfűzni valóm ahhoz, amit leírtál, szívfájdalom és szégyenlősség nélkül hozzá fogom fűzni a megjegyzésemet. Ha nem méltatsz válaszra, nem fogom zokon venni.