Gyap Creative Commons License 2003.01.15 0 0 2415
Üdv Mindenkinek!

Köszönöm a hozzám intézett szavakat, és örülök, hogy ilyen segítőkész csapatra találtam!
Noss az adatok! Már ami meg van mert vétlen a biztosítónál elfelejtették vissza adni a papírok egy részét!
Renault Thalia 1,4 16V Világosszürke=Ezüstmetál / nálam / IHE-098 frsz. 4990 km van az órában!
Az alváz és a motorszámot később!
Volt CASCOm de az új rend szerint a biztosító nem nekem fizet hanem a banknak, a bank kiszámolja mi az ami neki jár és ha abból még marad valami azt kapom én! Természetesen rákérdeztem a számítás módjára de az ügyfélszolgálatos hölgy nem tudott pontos választ adni, de annyit mondott van/nak/ olyan esetek mikor az ügyfélnek még fizetni kell a bank felé mert a biztosító álltal adott összeg nem fedezi a banki tartozás összegét! Hoppáááá!
Reménykedem csak, hogy én nem ebbe a körbe tartozom! Aki igazán nagyot kaszál az a biztosító! Mert a 10 % önrészt azt levonja + a kötési év fordulóig beszámítja a casco dijját! Hát ez van!
A X. kerületben az Óhegypark és a Harmat utca közti részen lakom, ami elvileg csöndes nyugodt hely csak 1 éven belül már a 2. autómat viszik el innen! Esküszöm valami riasztót vagy kamerarendszert ki fogok találni! Nem állapot ez így! Persze tudom a garázs volna a legjobb de sajnos az megegyezik a havi dijja a cascoéval!
Na nem sírok tovább!

Mindenkinek további jó autózást!
KÖSZÖNÖM!

Üdv: Gyapi