Olaj az Isten Creative Commons License 2003.01.15 0 0 9877
Cső csumi csokikrémes kakakóscsiga (mekkora szaaaar :-))))) !!!!

Well-némo, addig-addig beszéltek míg kénytelen leszek kiköhögni a büvős összeget az ASÉ-s hozzájárulásról. :-) Tomas, én készséggel elhiszem amit írsz, de ugye az előttem fekvő szerződést, amin a juttatás (elég komplex kontraktus egyébként, teljesen szétmegyek rajta…:-)))) fekete-fehéren le vagyon írva, azt nehéz bármivel is meghazudtolni. Ezennel befejezem más zsebében való látványos turkálást, már így is jól kiforgattam azt…:-)) (Valóban kapnak más szakosztályok is, ezt láttam már tegnap is, de most már tényleg csitt, mert még a végén megütöm a bokámat! :-)

Belfera, tudod mikor kérek Tőled bármilyen szakmai kérdésben is segítséget ezután !!! :-))

Annyira nagyon kiváncsi lennék már, hogy miként szól a megállapodás a szenzációs szolnoki légiósainkkal, hiszen szvsz lassan már tényleg hihetetlen ez a légiósözön. A körmendi 70 millióból is már egy kisebb zsoldoshadsereget összetoboroznak…Nekünk valamivel több van idénre, bár azt nem tudom, hogy mikor mennyi pénz jön és megy, de szívesen venném azt is, ha valaki rávilágítana már arra, amiről a magamfajta egyszerű szurker nem nyer soha bizonyosságot. Ha meglátok egy számot, akkor úgy örülök mint majom a farkának, és rögtön megküldöm ide nektek az erről szóló infot ide a fórumra, mint Mari néni a kóstolót Dabasról. :-)

Bélám, én is gondoltam már arra, hogy tájékoztatom a website karbantartóit, hogy ideje lenne talán levenni Lapovot az Olajos fiúk listájáról, mert így csak sarkat nyomja rá a szavazatokat, de mivel az egész oldal úgy szar ahogy van (bár néha sikerül 3napos késéssel 2 sor terjedelemben írni egy-két PVSK verésről és Olaj diadalról) így szvsz nem ér még annyit sem.

OAZIS