kibic
1999.04.07
|
|
0 0
459
|
Kedves Kami Kaze!
Az útépítés vagy alapos felújítás pedig sajnos csak kampányszerűen működik. Amilyen minőségűek a pesti utak, és amilyen forgalomra méretezték többségüket, csak azt lehet, hogy teljesen felszedik és újra lerakják őket. Ez különösen igaz az ilyen utakra, mint a Thököly, amire valóban ráférne rendbetétel. Az útépítés pedig alapvetően pénzkérdés. Pesten fizettük az útalap jóval több mint 20%-át, és egy vasat sem kapott belőle a város. Az Antal kormány alatt de a Horn kormány alatt sem. Most meg már útalap sincs, nincs is miről beszélni.
Nem tudom, hogy a Budapesti Piac hetilap-e, és hogy miért pont hetilapra volna szüksége a fővárosnak, de én a Budapesti Piacban rendszeresen látok fővárosi tájékoztatókat. Én ezen kívül kerületi lapokat ismerek, nem hiszem, hogy nagy értelme lenne egy ilyet fővárosi szinten is csinálni.
Ami az átvilágítást illeti, ha az átvilágító szervezet azt írja alá, akkor azt kell tényként elfogadnunk. Azt, hogt máshol is korruptak, nem is érvnek szántam, csak jelezni szerettem volna, hogy nem vagyok azért olyan naív, hogy azt gondoljam, hogy a fővárosi városházán nincs korrupció. Sőt, szinte törvényszerűnek tartom, hogy van (ami persze nem mentő körülmény).
|
Előzmény: Kami Kaze (453)
|
|