Szóval van egy osztálytársam személy szerint aki elkövette az elefántcsontpartos dolgot. Ő mesélte hogy kicsit szorakoztak két telefonos müsorban egyszer anetkával másszor meg valami tvén keresztül gyogyíto mukso ezek mind az BP tv vannak.
Szoval az volt hogy élő adásban Antkát fellehetett hívni és lehetett vele beszélni mindenröl. De nagyon sokan csak basztatták. A srác felhívta és azt mondta neki
Srác: Szerintem jol néznél ki hosszu hajal
Anettka: Köszi szépen, szerinted miért néznék ki jol hosszu hajla??
Srác: MERT ELTAKARNÁ A LÓ POFÁDAT AZÉRT
A telefont lecsapták és nagy röhögés és nézték ahogy anettka nem tud hirtelen mit mondani.
A másik az az volt hogy a mukso ilyen gyogyito és majd ö meggyogyítja tvén keresztűl (bár nem értem a lényegét annak hogy ezt igy berakják müsorba mer tennek semmi értelme)
Srác: jónapot
TV: Üdvözlöm mi a problémája??
Srác: Hát tudja nekem az egyik lábam kisebb mint a másik és hát ez nagyon zavar
TV: Semmi baj meg gyogyítom. (ekkor a tvés ipse elkezdett valamit dörmögni és koncentrálni)
TV: Érez már valamit (pár percel késöbb)
Srác: nem nem
TV: akkor ön is probáljon meg nagyon koncentrálni és én is erösebben csinálom
Srác: (kicsivel késöbb) Most érzek valamit igen igen most megindult ezaz ezaz most elég elég ne sok sok vissza vissza
Kb enyi megint csak röhögés és fizethették a telefon számlát merrt a sok brobálkozás 9000 ft be került.
Ööö talán hozzá kell tennem azt hogy a srác lehet hogy csak kitalálta a dolgot de ezt nem tudom de ha mondjuk ige nakkor van fantáziája a srácnak.