jani0625
2003.01.14
|
|
0 0
9841
|
Kálmán fizetéséről csak annyit hogy abszolút igazad van de hát Szombathelyen Kálmán az Kálmán és nélküle sztem még csapat is alig lenne, a pénzt meg kell neki adni mert máshova se menne el kevesebbért!Még így is olcsón megusszuk mert tavaly volt olyan csapat aki havi750000-el többet ígért neki+tóparti ház(bérlete)+1 éves horgász bérlet saját mólóval stb...
Hát viszont aki már lehuzott 13 évet itt az nehezen tudna elmenni, meg az igazat megvallva már neki sem megy annyira.Lehet ez csak azért van mert nincs igazi társa a csapatban.Nálunk Laci sztem addig fog játszani míg vissza nem vonul ha csak nem lesz olyan szar helyzetben a csapat hogy muszály legyen elmenni,ami remélem soha nem fog megtörténni, bár mindig borotvaélen táncolunk.A másik pedig amiért tisztetlem a vezetőséget ,annak ellenére hogy sok hülyeséget csinálnak igazolásokkal stb., hogy nagy tartozásaik (leszámítva a játékosokkal szemben , de annak kifizetése csak idő kérdése, tehát van rá fedezet) nincsenek és nem is voltak.
Szolnokiak!
Ha előbb mondjátok hogy az Anzulovic-ot igazoljátok le akkor már tegnap hanyatt dobtam volna magam!Már láttam játszani és sztem kiváló irányító!Sztem vele jó lóra tettetek, csak nem jókor mert a köv. meccsünk veletek lesz és nálatok :(((( ! |
Előzmény: Törölt nick (9830)
|
|