Isiah Thomas Creative Commons License 2003.01.13 0 0 9820
Sziasztok,

Habár forduló nincs, az Olaj is négyszer kapott ki zsinórban, a Kelet-Nyugatról pedig már minden bőrt lehúztatok, ezek miatt nem sok kedvem volt írni, de végre láthattam élőben egy jó meccset amin legalább győztünk.

De az önkormányzat támogatásához hozzászólva:
Nem tudom hogy mennyit fog adni az önkormányzat, de azt tudom, hogy a városban a sport körökben eléggé "ki vannak" attól,hogy a kosarasok mennyit kapnak(kaptak?)a többiekhez képest. (vízilabdás havertól kezdve a MávSE-ig)
Sőt pl. vívás már nem lenne Szolnokon, ha az önkormányzat pénzén múlott volna. (2002-ben 130.000 Ft volt ami kb.egy vívó cuccra elég) Ott pedig szponzorokról pedig nem is lehet álmodni.

Én viszont úgy vagyok a kosárlabdával, mint a komondor a reklámban a Suzukival:
"csak a kosárlabda az érdekli, más sportágra rá se néz"

Szóval nincs annyi pénz amennyit ne lehetne a csapatomra költeni. Engem az sem érdekelne (egyenlőre), ha mondjuk nem játszótereket építenek, hanem az Olajkára költik. (Avassnak már tuti más a véleménye:)))

HAJRÁ OLAJ MINDÖRÖKKÉ!!!
még az alapszakasz felénél sem tartunk, ezért optimista vagyok. (feljövünk mint a Lakers:))
A rájátszásban pedig alázni fogunk. (habár még nem tudni hogy mely légiósokkal és edzővel)