Na cső!
Levertük a PVSK-t? Esküszöm most már ki fogok menni csajmeccsre is! 1800 néző? Vicces, de mintha már többen lennének mint a fiúknál...Egyébként aki akar viszonylag jó női kosárlabdát látni Szolnokon az még idén járjon ki a ligetbe, mert jövőre állítólag már a lányoknál sem lesz annyi guba a pillanatnyi infok szerint...Vészmadárkodok itt állandóan...:-(( Persze addig még bármi történhet..
Valaki segítsen már nekem megérteni valamit, mert csökkent szellemi képességeimen túlmutat a következő jelenség:
Hogy lehet az, hogy Vilcinskas míg nálunk játszott 6 pontokat dobott, most a Szegedben meg ha megáll 22-nél, Borost már rögtön gyenge teljesítményre, meg betegség utáni lábadozó fázisra hivatkozik? :-)) Hogyvanezhogyvanez??? Valaki segítsen már nekem megmagyarázni, mertnemértemnemértem!! Belfera, nincs valami jó elméleted rá?
Falco - Szeged neverending storyhoz: Érdekes, hogy míg év elején mi szolnokiak nagyon szerettük volna, hogy Zsoldos hozzánk jöjjön, most már egyáltalán nem bánom, hogy mégis Szombathelyen maradt. Persze mondhatjátok, hogy mit dumálok én, akiknél már Decemberre lassan a harmadik edzőt tapossák...De ez a Vilcinskas gyerek akkor is egy sötét ló nekem...sporttárs, mi lehet ennek az oka? (edző, játékostársak???)...Help, I need somebody...
OAZIS