Ne csak fogd, szagold és nyalogasd is! :)
Amig te alant a lábaidat koptatod, én egy picit elgondolkodtam a dolgokon. Az elsö dolog ami eszembe jutott, hogy ez a Children of bodom kibaszott jo zene. Ezenfelül rájöttem még arra, hogy milyen jo a zoxigén a pezsgöben. Egyebet meg nem tudok mondani.
A lényeg, hogy kibaszott hangulatenba vagyok, nem tudom hogy tudnak elviselni azok az emberek, akik nem köpnek le találkozáskor, és nem akarják beverni a fejemet. Tegnap meg ma délután olyan szer kedvem volt, hogy már a kötelet fontam a nyakam köré, erre most megint fullos a hangulatom. Persze van némi hiányom... Holnap albikeresés, és telefonálgatás. Jobb lenne ha ti inténétek véges pénzre nehogymár nekem kelljen otthonrol telefonálnom ilyen csip-csup ügyekben. :)
Nah, hazamegyek elmondom hogy a terv már ennyire valoságszagu, kiváncsi leszek mit szol anyám. Huzta egyébként a száját nagyon, de az élet ilyen. A patkány elhagyja a süllyedö hajot. Csak a kiba net zavar egy kicsit. Lehet enbaz hogy nem lesz netem egy honapig? Én hülyét fogok kapni!