Abban mindenesetre egyetértünk, hogy a bírói kar sürgős reformokra szorul, mert az nonszensz, hogy minden izgalmasabb meccset ők döntenek el! A Szeged hátrányára, különösen a Debrecen ellen volt egy-két elég furcsa ítéletük, mint ahogy azt előző írásaimban már megjegyeztem, mint pl.:
"A Szeged megindult ziccerben a palánk felé, a litván gyerek leasszolta Molnár Andrisnak, aki már ugrott dobni a palánk alól, amikor ráugrott vmelyik debreceni.
Az alapvonalon álló bíró ezután azt mutatta, hogy két dobás következhet, a felezővonalon álló pedig alapvonalról történő bedobást mutatott"
De ezen a meccsen volt olyan, hogy tiszta hármasainkat két pontra adták, illetve ugyanolyan, dobás közbeni szabálytalanságért a hajdúságiak büntetőt dobhattak, mi meg az alapvonalról jöhettünk!
Nem kétlem, bár nem láttam a szombathelyi meccset, hogy ott meg a FFalco ellen születtek érdekes ítéletek, csak az a különbség, hogy Földi beismerte a vereséget, Zsoldos meg ezt 100% a bírókra kente! Pedig lehet, hogy a bírói segítség mértéke ugyanakkora volt!
Én itt most nem a szombathelyiek, hanem a bírók nyakának akarok ugrani (KÉPLETESEN!!!), ugyanis ezek szerint nem ez a különbség a két csapat között, lehet, hogy nekünk kedvezőbb, lehet, hogy nekik!
Erről ennyit, zárjuk le a Szedeák-Falco MK meccs témát!
Egyébként már a ffi NBI/A is vidékbajnokság! :-)