e_per
2003.01.10
|
|
0 0
9
|
On
Nos nekem is ilyen "csoda"masinám van, elégedett vagyok vele, pont arra jó amire nekem kell. Mivel Dunaújvárosból Bp-re járok suliba, útközben hallgatom a zenét/rádiót, suliban ha letöltök valami anyagot akkor nem kell kis floppy lemezekkel bajlódmon. A mérete olyan amilyen .. Ami számomra nagy hátrány, hogy a gyári fülhallgatója ritka gyenge minőség, én most az átalakítón keresztül egy minőségibb fülhallgatóval hallgatom a muzzikot, így a jobb minőség mellett még hangosabban is szól, így talán kevesebbet is fogyaszt a drága.
XP alatt FAQ szerint nem megy az új AM (Audio Manager 2.1), de a régit sem nehéz beállítani, és szerencsére nekem a program nem fagy ki. A feltett zenék mérete pedig az mp3 tömörítésétől erősen függ, viszont ha feltöltés előtt a forrás mp3-mat átkonvertáljuk 128kbps-re (feltéve ha jobb tömörítéssel van tömörítve), akkor a feltöltött anyag is kissebb lesz.
Más.:
Nem tud valaki olyan boltot ahol olyan kis átalakítót lehetne venni amit a telefonhoz adnak? egyik ismerősömnek kellene, és ha én is leszek olyan szenilis hogy elhagyom valahol, lehet nekem is be kellene szerezni még 1et amíg lehet.
Bye
Off |
|