Szerintem ez is éppoly pánikkeltés volt, választási öv alatt fogás.
És?
Ez egy éve történt, mi pedig a mostról beszélünk.
Mi köze mindennek ahhoz, hogy a jobboldal az EU ellen uszít, félretájékoztat? Én erről beszélek, ebben a topikban erről van szó, és nevetséges, hogy azt hiszed, hogy majd félre lehet vinni a témát.
Valójában ezt mondod:
"Mi hazudozunk, félretájékoztatunk, de ezt szabad nekünk is, mert a baloldal is hazudozott, ha ők úgy, mi is úgy."
Azért mert valaki hazudik, lop, csal, félrevezet vagy amit akarsz, még ha igaz is, az nem menti a hazugságokat a másik oldalon.
Az ilyen felfogásra csak a nép fizet rá, mert szép kerek hazugságokat kap a jobboldaltól
Ezt a kifordult jobbos "logikát"!
:)))
Ráadásul ha Kovács hazudott is, annak a következményei azt hiszem, nem összemérhetők azzal, hogy a jobbos hazugságok miatt esetleg lemaradunk az EU-ról. De mint már sokan felismerték: a jobboldalnak nem számít, dögöljön meg a szomszéd tehene is, a saját tehene is, a gyerekei csak maradjanak le az EU-s lehetőségekhez képest, az ország meg küszködjön még 10-20 évig.
Akkor lehet a zavarosban halászni, akkor lehet majd a nép elégedetlenségére építve tovább politizálni, amúgy balkáni módra, akkor lehet bebetonozni a családi klánokat, és szívni az roszág vérét, aztán majd ha nagyon morognak, akkor adni nekik nemzetiszín üveggyöngyöket, parádékat, akkor megnyugszanak.
És az is jellemző, hogy azt hiszed, hogy kizárólag Vitykán és csapatán háborodom fel.
Hát nem. Engem elsősorban az ostobaság, a fanatizmus, a gonoszság háborít fel, akármelyik oldalról is jöjjön.
És mivel ez EU topik, jó lenne ezen maradni, Kovácsról, 25 millió románról már van egy príma topik.
Az EU-val kapcsolatban az eddigi mérleg:
Baloldalról kevés a tájékoztatás, jó lenne fokozni, mert az együgyű emberek így bedőlnek a jobboldal rikácsolásának, ahelyett, hogy tudnák, mire készüljenek, mert akkor meg a csatlakozás után fognak sírni, hogy "nem is tudtam, hogy ilyen lesz". A Kormánynak már rég napi szinten kéne a témáról beszélni, előadássorozatot tartani stb.
(szélső)Jobbról főleg HAZUGSÁGOK, szándékos elferdítések jönnek, démonizálás, hisztériakeltés folyik, hogy az együgyű, az összefüggéseket nem ismerő emberek elől elfedjék a valóságot, és kizárólag olyan rémképekkel traktálják őket, amitől félni fognak. Ezt hívják terrornak (a terror félelemkeltést jelent, ebben jeleskednek az EUnyet és társai).
Vityka és a Fidesz lagymatagon még el-elmondják, hogy az EU mellett vannak, de egyre kisebb dinamikával. Nincs messze az az idő, amikor kijelentik, hogy "Hát mi igazán az EU mellett voltunk, de így nem szabad bemennünk, az ország érdekében szavazzunk nem-mel."