Weres Creative Commons License 2003.01.10 0 0 718
Nah, elmondhatom hogy a cégnél eltöltött honapok legdurvább munkanapját éltem át. Nem volt gyenge amit itt lerendeztünk Kriával.

Közben örömmel tölt el, hogy némileg felpörögtem, és végre kinyithattam a sörömet is! Kria puding, az övé még mindig zárva. Bár nézzük el ezt neki, ugy ir mint a gép. :) Nagyon jo ez a sör gecc.

Megnyugodtam. Kaptam szép ajándékokat, és most nagyon jol érzem magam! Köszönöm neked ezt kedvesem, valoszinüleg nem is sejted hogy mekkora ajádnék vagy Te nekem. (Föleg hogy nem is olvasod eme sorokat. ;) )

Üvölt a dnb és nagyon fel vagyok pörögve. Asszem ma már nem alszom. Söt. Lehet hogy kimegyek pezsgöért és bombáért. Kicsit messze van és fuj is a szél, de sztem ha benyomom ezt a sört akkor már nem fog érdekelni. :) Nagyon cool a hangulatom.

Coooooooooooooooooooooooool. :)))))))))))))) Nagyon coool! (Ja és emlékeztetöül : ALUDJÁL MÁR BAZZEG! :P) hihetetlen mennyire pörögünk. Asszem ha látnátok Kria fejét.... Bazzeg nem gondoltam volna hogy ennyire jo hangulatom támadhat egyik pillanatrol a másikra. Nagyon fain.

Bubus te meg basszad meg! :) Mi a faszé nem jösz netre enba? Jo lenne lezsirozni a holnapot, menjünk már el inni! Csak egy keveset mert Kria jön 10-re melozni. Ugyhogy ne tarts attol hogy nagyon csunyán bebasznánk! Jah és mié kaccsolod ki a telefonodat? Probáltalak hivni de semmi. Kár. Na mindegy. Irtam levelet, kiváncsi vagyok a válaszodra. Nah, ugyanez vonatkozik Kapitányra. Bár neki valoszinüleg van alibije. Plug and Play. :) Rulez! :)

Örvendjetek, Weres apátoknak nagyon jo a hangulata. El sem hiszem hogy a mai nap után valami még fel tudott dobni. Pláne ez a fasz itt mellettem. :) Jah és szépen alakulnak az albiterveink, ez még több okot ad az örvendezésre.

Bijj.