>De szerintem az EU kicsit színvonalasabb az alap- és középfokú oktatásban, mint az USA...
Ez ketsegtelen. De elmarad a magyartol, meg a romantol(magyar a roman mogott van!)
nemet, franciat konkretan ismerem, spanyol gyerekkel beszeltem. Es bevallom altalanositottam; hiba volt. Tervezetet nem tudok, ezek mind tapasztalatok voltak.
Hivatalos tanrendet meg kene szerezni orszagra bontva. Mondjuk romant inkabb ne szerezzetek(nekem van roman tortenelem konyvem(magyaroknak irva)), szal igen durva.
(eleg Mvasarhelyre benezni a foteri "500 eves" vasbeton templomba, ahol Jezust Diszmagyarba oltozott katonak viszik(fogjak ra szuronyt, toviskoszoru, ezek ilyen 2embermagassagu freskok)
Szal korlatozodjunk a nyugati EU-s oktatasi tanrendre orszagokra lebontva.(valaki tud ilyet?(lelohely))
De cafolj meg! Angliaban hany oraszam van; milyen a kovetelmenyrendszer?, olyan az erettsegi mint franciaknal?(tehat minden gimn. ev vegn lerakhat egy targybol az erettsegit)
Hany szazaleka erettsegizett a tarsadalomnak?(ez is mervado)
>és Britney Spearsként nem tudnák megmutatni Ausztráliát a térképen meg ilyesmi.
;)
Te kis naiv. Ez nem eleg szegyen?
Szted a BB nezoi kozott meg hany embernek akadnak nehezsegei a himnusszal?(szekely himnuszt mar meg se merem kerdezni...)