Hogy mit látsz azt nem tudom. De tudom milyen ez a hiányérzet.Ezzel csak az a baj, hogy nem tudod hogyan elégítsd ki. Ötleted sincs rá, bár azt hiszem inkább ez csak velem van, nem veled. Neked egyszerűen idővel arányos hiányzási érzelmeid vannak.Látni szeretnéd,érezni a közelségét,fogni a kezét,nézni mélyen a szemébe, de az is elég lenne hogy mint egy szellem mellette legyél, csak lásd!
Velem kicsit más a helyzet. Próbálok szarni rá, egész jó megy már mostanság. Sokszor nincs is a fejemben, de inkább úgy érzem mindig bennem motoszkál, csak éppen nem az kerül a felszínre. Ám ha feljön, akkor... Ehh. Mind1. Hosszú és asszem felesleges is kimagyaráznom.
Szól a d&b, nyomom a klavit hogy írjak a fórumba neten! és közben órabérben itt csücsükélek. van kaja,sör, nagyon csípem a főnököm. Azt hiszem nem lehet panaszom.
Sőt!
A múltkor a villamoson azon vettem észre magam, hogy elmosolyodva állok s nézek az emberekre. Még magamon is meglepődtem. Hihetetlen. Csak ámultam. De ez van! Gurul tovább a szekér!
Viszont egy jó van ebben a melóban! Néha nagyon nagy erőt tud adni, főleg hogy egy kicsit fel is ébredek tőle,az hogy úgy fejbebasznám azt aki hülyeséggel traktál. Az nem gáz hogy beír egy "0"-t, vagy azt írja "még" mert akkor legalább én irányítom a dolgot és olyan mintha tök magamba lennék. Bár ez az agyamban így van. Mert rohadtul nem érdekel ki van ezen sorok mögött.Csak az nyírja ki az agyam amikor full témátváltanak tök értelmetlen mondatokkal és oda jukadok ki,hogy nem vágom mit írjak. Szal hosszabb, de már megint elfelejtettem amit egyszer végiggondoltam.de ez van. Majd kiforrik belőlem rendesen ez a sok faszság!
ui: "Jé! több lett 160 karaternél! Nem para?" :)
ui2: még több mindent szerettem volna lejegyezni,de ugye itt mindig kirántják az embert a gondolatmenetből! :) eh. Belefér!
A sörözést meg én is várom! Remélem kicsit változtat a kedvemen.
És még mindig nem tudom mit akartam először :)
Nah, ok gomb mert mellettem már született még 1 iromány! :)