Weres Creative Commons License 2003.01.09 0 0 711
Látjátok feleim szümtükkel? Ahogy az ösi irás mondaná... Nem látom. Fingom nincs mit látok. Nem tudom enbaz, hogy megint a fáradtság, vagy valami más-e az oka, de megint elöjöttek a sötét gondolatok a fejemböl. Most nagyon utálom az egész világot. Hmm... Lehet hogy a fáradtság teszi. Talán. Illetve azt mondom, hogy jo lenne erre kenni a dolgot. De érzem hogy ennyivel nem lehet elintézni. Talán kéne most valami. Áááh. Hiányt érzek nagyot, és nem tudom mi hiányzik pontosan. Eléggé cifra ügy. Talán zavarosnak tünhet eme irományom, de senki ne hököljön vissza, nincs ebben semmi furcsa. Zavart vagyok, méghozzá nem kicsit. Semmi kedvem semmihez. Itt ülök érted, és arra nem vagyok képes hogy valamivel elfoglaljam magam. Nincs kedvem beszélni, nincs kedvem tévétnézni, dolgozni meg még annyi sincs mint az elözö kettö együttvéve. Tartok egy kicsit ettöl az éjszakátol. Te is Kria? Gondolom igen, már abbol az arckifejezésböl itélve mondom ezt, amit magadra öltöttél kábé fél orája, és ami azota sem akar eltünni onnan. Mintha magamat látnám. Nagyon fain. :/

A sötét gondolatok. Hmm. Nem nyugszik a gyerek, nem megy neki. Valami bassza az arcomat. Mi lehet az? Ezen tünödöm amiota felkeltem.

Na igen. A biztonság kedvéért vettem két doboz sört éjjelre. Eszköszöm azt várom a legjobban hogy elmenjen a boss és kinyithassam. Nem az illuminált állapotért, gondolom ti is tudjátok hogy nem vagyok alkesz, (:P) csak nem kevesebbet várok töle, minthogy azonnal elaludjak ahogy letettem a fejemet.

Most hogy magam mögött hagytam egy csomo mindent azt hiszem, talán, uj életet tudok kezdeni. Talán, és ujra talán, nem lesz olyan nehéz ahogy ezt elöször gondoltam.

Még mindig bassza valami az agyamat. Késöbb visszajövök enbaz, és ha addig rájöttem elmondom mi volt az. Ha nem, akkor fogom és kopipasztozom ezt az irást.