VII. Nagyapó Creative Commons License 2003.01.08 0 0 115
Lehet, hogy minden szava igaz, csak ugyan mit mond velük? Már azon kívül, hogy ilyen csoportosításban hangulatkeltésre kiválóan alkalmasak. Az igazság az, hogy VM csőrét b*ssza a múzeum, ezért hisztizik egy sort… A cikkből legalábbis valahogy nem az világlik ki, hogy a vadliberális VM vágya, hogy a TH ezek nélkül a hibák nélkül állítson örök emlékművet a vörösterror áldozatainak… :-) Mert hogy ez nem egy higgadt elemzés, azt nyilván ti is látjátok.
Párhuzamnak ajánlom Lovas István Öszehasonlító Véralgebra és a Holocaust c. írását. Az is csak tényeket ír, mégsem arről szól, hanem arról, hogy LI utálja a zsidókat…
Jelentem, én sem vagyok a hivatalos forrásból érkezett válasz, - színvonalában sem -, ne úgy kezeljetek, csak pár megjegyzés…

Míg a Terror Háza egy dolgozójára 2,6 millió Ft bérköltséget irányzott el? 2002-re, addig ugyanez az összeg például a Nemzeti Galéria esetében 1,35 millió forint, az Iparm?vészeti Múzeum esetében pedig 1,27 millió.

Egy benzinkút esetében meg… Na mind1. Minden relatív…

elfelejtett szót ejteni arról a 120 millió forintról, amelynek a mérleg bevételi oldalán kellene szerepelnie

Én ugyan nem láttam azt a költségvetést, de pl. nem hiszem, hogy nyilatkozott volna előre nem látható költségekről… Új intézmény, nyilván vannak hibák, perek, hasonlók…

. A "Mi történeteink" cím? site-ra az elmúlt közel egy év során összesen öt darab "történetet" sikerült rögzíteni

Nem írnak. Lusták. Na és? Ettől még sztorik vannak…

Az igazgató asszony, a t?le megszokott rendkívül finom ízléssel, nem mulasztotta el mindehhez hozzátenni, hogy Pet? Ivánt nyilván e személyes megfontolások motiválják, amikor tönkre akarja tenni a múzeumot.

Tőlem ez lehet gusztustalan, de igaz… Álszentség azt állítani, hogy nem.

egy rövid id?re szervezetileg az ÁVH alá rendelték az alapvet?en határ?rizeti feladatokat ellátó Honvéd Határ?rséget, ám ez a szervezet - bár nyilván számos politikai feladatot is ellátott, és a diktatúra intézménye volt - nem azonosítható az ÁVH által m?ködtetett politikai rend?rséggel.

Hm, ez engem kísértetiesen emlékeztet a vitára, hogy a Waffen-SS tagjai, mint sorkatonák milyen megítélés alá essenek, illetve jár-e nekik a nyugdíj… Szóval megint előjött a kettős mérce. Azért nálunk a határőrség is csinált csúnya dolgokat, ha jól tudom…

Így járt például az a hajdan volt fiatalember is, aki a harmincas években egy évtizeden keresztül volt országos síbajnok, 1945 után azonban csak úgy tudta sportpályafutását folytatni, ha leigazolt a Belügyminisztérium sportegyesületéhez, a Bástya SE-hez.

Erről azért megnézném a bizonyítékokat… Emögött lehetett több is. Ha nem, az ténylegkínos hiba… Nem hinném, hogy plussz 1 névért elkövetnék.

Én magam közel három hónappal ezel?tt jártam utoljára az igazgató asszony által vezetett m?intézetben, és Pet? László fényképe már akkor is a Tettesek falán volt

Én ugyan egy kicsit korábban voltam ott, de ez TUDOM, hogy – akkor – ez nem volt igaz, addig csak a név volt kinnt.

a tettesek falára kétszer is kihelyezett fényképen Pet? Lászlónak nem sikerült önmagára ismernie, aminek azaz egészen egyszer? oka, hogy a képen nem ? látható.

Vagy mégis… Egyébként meg akkor örüljön, hogy nem látta mindenki őt… :-)

A többi csak fröcsögés, fröcsögés, fröcsögés…

Előzmény: drzyx (-)