elemes Creative Commons License 2003.01.08 0 0 75
talan elolvastam.
VM szamos kerdesben ismerteti a sajat velemenyet 1. milyen mas muzeumok mennyi penzbol mukodnek, szerinte mennyi penz lenne elegendo a muzeumnak, ez ki is tolti az elso ket hasabot.
2. kritizalja a szamitogepes rendszert (nyilvan jogosan -- en nem probaltam), ez a kovetkezo ket hasab (dr Marias VM-portrejaval a kozepen).
3. az otodik hasab tetejen koveti el azt a tevedest, hogy a muzeum 1/2 koltsegvetesbol elmukodgethetne juliusig.
4. az otodik hasab hatralevo reszeben megallapitja, hogy peto ivan papajanak a fenykepe nem peto ivan papajat abrazolja, tovabba peto ivan papaja artatlan (peto ivan szives kozlese alapjan).
5. a folytatasban kozli, hogy egy artatlan sielo fotoja is kikerult a gyilkosok tablojara (kivancsi lettem tett, hogy a BM siszakosztaly minden sportolojanak a fotoja ott van-e, ahogy VM utalasabol kovetkeztethetnek).
6. a cikk utolso nehany bekezdeseben Schmitt Maria es Tokeczky politikai velemenyet kritizalja.

mindez persze rengeteg rizsaval kitoltve.

A Schmidt es Tokeczky politikai nyilatkozatait illeto kritikaval egyebken egyetertek. Peto apuka fenykepet szvsz akkor sem szabad kirakni, ha ismeretlen ember bedobja a postaladaba, sot, a nevet sem szabad kozolni -- szemelyisegi jogi alapelveket sert.

Osszessegeben a cikkrol a Blikk jutott eszembe -- bombasztikus cim, verszegeny tartalom.