1. Lehet, hogy buta és tájékozatlan vagyok, az is lehet, hogy nem ismerem a médiatörvényt, de azt nem tudom, hogy honnan veszed, hogy újságírónak képzelem magam. Ez ugyanis egészen biztosan nem igaz.
2. Nem tudom, mikor antiszemitáztam. Azt írtam, hogy jót zsidóztál, ezt nem túl nehéz bebizonyítani, elég elolvasni a vonatkozó megnyilvánulásod, ha nem találod a megfelelõ részt, szólj, ebben az esetben szivesen bepésztelem még egyszer.
3. Nem találom viszont, hogy én hol antimagyarkodtam, légy szíves mutass rá.
4. A tv. a hírszolgáltatásról ezt mondja: "4. § (1) A közérdekl?désre számot tartó hazai és külföldi eseményekr?l, vitatott kérdésekr?l a tájékoztatásnak sokoldalúnak, tényszer?nek, id?szer?nek, tárgyilagosnak és kiegyensúlyozottnak kell lennie." Sehol nincs arról szó, hogy mi az, amit hírnek kell tekinteni (ha mégis, légy kedves és világosíts fel). Nyilván számon lehet kérni a tények elferdítését, de azt, hogy ki mit mikor közöljön?!?
És ha te "aszondod", hogy "a salgói-lamperthi-d209-sabbathdemói "értékrend" szerint különben közrend megzavarásáról is szó lehet" akkor jelentsd fel a poplibát, mert ez egy büntetõjogi tényállás, ha nem tévedek. (Ha igen, akkor bocs, jogász sem vagyok). Kiváncsi vagyok, hogyan fog megállni a dolog...