imogen Creative Commons License 2003.01.05 0 0 16260
shirez:
Irigyellek, hogy ekkora kitartasod van. Nekem kevesbe. Bar szerdaig meg nagyon sok ido van. Na, majd holnap…
Nem akarok papagaj lenni, de „Elöbb ismertelek shirez-nek, kedvesebb hangzása is van”
Szex es Lucianak mi a temaja?

w8800:
Bagoly mondja verebnek? Vagy lehet, hogy ez most nem ide klappol. Faradt vagyok, tudjuk be annak. Na, mind1.

AgentOrange:
Pedig epp ma gondoltam Rad, hogy mar regen taliztunk es adhatnal egy-ket taktikai tanacsot. Meg egyebkent is alapban jo veled beszelgetni… Talpra fel mielobb!

mindenkinek:
Nem feltetlenul az en stilusom, de tegnap + ma is hallgattam Tommyboy: Boatparty 2000-t. Azon a 10. tracket ajanlom mindenkinek a figyelmbe. Energiaval tolt el, mintha egy masik vilagban lennek, es meg alkohol etc. sem kell hozza. Keves olyan zene van, ami nalam erre kepes…
Ja, meg erosen gondolkodom, hogy jovore elhuzok Gyorbol. Ki kene talalnom, hogy hova adom be ujra jelentkezest. El kene gondolkodnom rajta... Imo meg a gondolkodas:) Felvetelizni azt nem akarok. 1. szamu szempont ne legyenek real tantargyak, 2. minel messzebb legyen Pl. pecs, kaposvar, eger etc. Aztan talan egy honapban 1x visszaneznek gyorbe. Na, szep alom, mar csak a kivitezes fog egy kis problemat jelenteni.

imo.comments.hu