Asszem ledobta az agyam az ékszijat.
Érted ülök itt, olyan tompa vagyok mint az állat, és annyi eszem van csak hogy goát hallgassak. Nem azt mondom hogy nem jo, de csapkodja az agyamat a koponyámban, egyik oldalrol a másikra, méghozzá eröteljes jelleggel. Kemény. Egyebet nem tudok elmondani. Most nagyon le vagyok lassulva. Egyetlen gondolatom az, hogy minél hamarabb ágybatehessem magam.
Érdekes volt a tegnapi nap enba! Nem gondoltam volna hogy a fáradtság ennyire jo hatással van a szervezetem alkoholszintjének ilyen gyors ütemü megnövelésére. Két sör+két uniqum, és máris a földhöz dobtam az agyamat. Nem is volt tiszta a kép... Volt egy érdekes jelenet azért tegnap. :)Kapitány szinészi képességéröl tett tanubizonyságot, méghozzá nagyon profi és meggyözö modon. Eljátszotta ugyanis a klasszikussá vált jelenetet a, Nekem lámpást adott a kezembe az Ur Pesten cimü örökbecsü filmböl. Temetö, a pekingi kacsa füttyög... Mindenki vágja hogy miröl van szo. Kapitány barátom eljátszotta egy kb. 17 éves punkgyerekkel aki éppen tarhálni akart. "Ne haragudjatok nincs egy cigitek?" Asszem ennyi elég volt neki ahhoz hogy fogja, megforditsa a gyereket a karjánál fogva, és nemes egyszerüséggel picsánrugja. Pusztultunk a röhögéstöl. Söt, még most is ezen röhögök. :) Arra nem emlékszem hogy mit mondott közben de maga a szituácio kárpotol minden verbális mellékletért.
Enba!!! Örülök hogy tegnap eljöttél, nagyon jo volt veled. Föleg hogy nem is számitottam rá. Szeretem a spontán dolgokat. Szeretlek!
(...)
Van egy olyan érzésem most hogy az ékszij el is szakadt. Lehet hogy ki sem lehet már cserélni. Nem tudom mi lesz igy. Aludni akarok. Pff. Elfáradtam. Asszem megyek és az összes forumot teleirom az orbitális fasságaimmal.
Bubus! Kár hogy tegnap nem tudtunk beszélni többet, nem igazán voltam képben, remélem ezt elnézed nekem... :)