Egek, nekem nem esett le az utóbbi napokban, ez a miniszterelnök hollétével kapcsolatos hiszti, most meg hogy tudom, nem értem, úgyhogy anélkül, hogy bármilyen politikai állásfoglalást tennék, amit nem értek...
1. Kinek mi köze van hozzá, hogy a miniszterelnök hol tölti a szabadságát, a főnökömnek sincsen köze, ahhoz, hogy a szabadságomat mikor és hol töltöm...?
2. Nem értem mindenki hanyattvágódva Kubától, én kubaiaktól hallottam, hogy elképesztően szép hely, és valamiféle nosztalgikusan idilli hangulata van, ráadásul nagyon olcsó... Én szaros pizzafutárként dolgozom New Yorkban, de egy Chrysler cabrioval utazgattam két hétig a napfényes Californiában, ráadásul tavasszal szeretnék én is elnézni Kubába, és anyagi akadálya nem lesz, az biztos... Ja és nem vagyok kommunista ügynök, mitöbb magasról leszarom Castrót, és még gyermekkoromban kétszer is jártam a francia riviérán, pedig a szüleim egyszerű pedagógusok és nem voltak még csak párttagok sem, egész egyszerűen erre költötték el a megtakarított pénzüket. Pont.
3. Nem értem miért hisztiznek emberek csak azért, hogy hisztizzenek. Nem értem miért próbálnak a "kuba" "francia riviéra" "millió" kifejezésekkel egyfajta tömeghisztériát spannolni. Ebben az országban nagyon sokan vannak, akik nem mehetnek még el nyaralni sem de ugyancsak nagyon sokan vannak akik ha akarjék minden további nélkül elutazhatnak ezekre a helyekre.
Nem értem, mitől van ennek az egésznek hírértéke, nem értem, magyarázza már el nekem valaki értelmesen, lehetőleg egy igazmagyar népinemzeti gondolkodású POLGÁR legyen, mert tényleg szeretném megérteni.
ethrnz