imogen Creative Commons License 2003.01.04 0 0 16185
Just:

1. Lehet, hogy nem a legnagyobb „egyetem” a gyori, de asszem hogy azert par ezren ide is jarnak. Gondolom tobb olyan fiu is van, akit elhagyott a baratnoje - sot meg talan szenved is – es van egy csaj, aki megvigasztalja. Rajtam is sokszor segitettek mas csajok. - Nalam egyebkent megvigasztalas nem abbol all, hogy lefekszunk egymassal. Bar ketsegtelen, hogy mar ki vagyok ehezve… -
2. Ram feltekeny? De ha esetleg tenyleg O lenne az, akkor sem ertem, hogy miert kellene ram feltekenynek lenned. Mostansag van par csaj, akikkel joban vagyok 1 bp-en, 2 gyorben. Ok is segitenek. Egyebkent a „coach”-omra gondolsz, amikor atolelt? Szimplan barati oleles volt – nagykozonseg elott - semmi tobb. Megis nagyon sokat jelentett nekem. Egyebkent nem lattam mar majdnem egy honapja. - De nem is ertem, hogy minek magyarazkodom. -
3. Velem igazabol egy csaj sem tolt el sok idot mostansag. Talalkozunk, felmegyek hozza, beszelgetunk egyet, na ha bp-ihez megyek, ahhoz fel is kell utazni bp-re. Vagy a harmadikkal bulizok egyet, edes kettesben hazamegyunk (tobb mint egy ora seta), hajnali kajalas, nincs is annal jobb, adunk a kaloriaknak. DE tobbre vhogy meg nem lennek kepes.. lasd: Emlekirat.
4. Osszegezve: Nem rajtam fog mulni, hogy hogyan alakulnak a dolgaid a /volt/ baratnoddel..

hage:
ez a szakitasos story – bp-i szokinccsel elve – nem semmi :)))

w8800:
elmelet, gyakorlat… Egyebkent igazad van.

udv.:
imo

Előzmény: Just (16173)