wort Creative Commons License 2003.01.04 0 0 128
Kedves Tormay!

Ahogy Antisystem írta,szerintem is fel kell emelni a gáz árát nagyobb,akár 30%-kal is,mert nem azt a gyakorlatot kell folytatni,hogy mindenkit támogatok a gáz árába beépített költségvetési pénzzel,hanem valamelyik kormánynak be kellene már végre vezetnie egy normális adóztatást,vegyük az én esetemet,feleségem 93-ban szült majd míg otthon volt a gyerekkel a cége megszünt,közben a gyerek is beteg lett ami miatt már nem is tudott elhelyezkedni utána az asszony is lebetegedett.Gyakorlatilag kénytelen vagyok egyedül eltartani hármunkat,napi 12-13 órai és hétvégi munkákkal eddig hála istennek sikerült is.De az elgondolkodtató,hogy nekem ugyan annyi adót kell befizetnem az államnak mint aki egy magát tartja el.Miért nem lehet egy főre megállapítani egy elfogadható szinthez való keresetet azt ténylegesen adómentessé tenni,azon felül adóztassák,ahogy akarják.pl.állapítsanak meg fejenként havi 40ezer ft-ot az esetemben 120ezer ft.nettó jövedelmet amelyet nem adóztatnának meg,ebből már el lehet élni "még így sem ugrálhatnánk" akiken pedig ez nem segít mert nincs elég jövedelmük,kompenzálni kell.

Előzmény: Tormay C. (125)