j2smith Creative Commons License 2003.01.04 0 0 429
Mar lassan ket honapja van egy C3 1.4 HDi 16V-m, 3900 Km-el. Tapasztalataim:

1, az atvetel utan par nappal a jobb elso kerek felol valami iszonyuan nyikorgott.
2, mar 2x elment a kormanyszervom menet kozben
3, a kuplunggal szo szerint birkoznom kell
4, egy kis muanyag szivacsocska kiesett a muszerfal alol, es valami kotyog is rendesen
5, neha neha gondol egyet, es csipog a muszerfal

Persze elmentem a szervizbe, es eloadtam. Most ott tartok, (evvegi szunet van), hogy:
1, kiszakadt valami gumi harang, es persze kicsrelik. De nem akkor, mert nincs raktaron, rendelni kell.
2, ugyan az en kocsim nem tartozik a visszahivos szeriaba, ezert valami infot kiszedtek a computerembol, es elkuldtek a franciaknak, majd mondanak ok okosat.
3, annak ellenere, hogy azt mondtak, nem lehet a kuplunggal semmit sem csinalni, valamit megis csinaltak, mert azota kellemes a pedal ero.
4, ez uj (marmint szerviz utani problema) igaz kivancsian varom, mi fog tortenni. Szerintem egyszeruen eldobjak, es azt mondjak, betettek. (remelem nem)
5, erre csak huzogattak a vallukat, es azt mondtak, figyeljem, milyen helyzetben csipog.

Ennek ellenere nagyon teccik az auto. Persze ha lenne lehetoseg, par dolgot nem igy csinalnek. Az ajto konyoklo peldaul nem ergonomikus. Egyreszt kicsi, masreszt a vege lefele hajlik, ahellyett, hogy felfele kunkorodna. Lasd GOLF. A karfa igazan nem tolti be funkciojat. Rossz a beaalitasa. A kesztyutarto ajtaja, mechanikaja eleg fapad. Meg a Suzuki-e is jobb. Szoval ezeket en szivesen kicserelnem.

Mas. En mar nem kaptam MODUBOARD-ot, pedig biztos jo. Ha esetleg valakinek van, es nagyon utalja, megvennem.