Tybald /6659/: nem sikerült a linked... A progit nem ismerem, de ha Fraunhofer-t használ, akkor a a /tőlem 1000x okosabb tudorok szerint is.../ Lame. Nincs párja a placcon jelenleg. Van újabb stable version-je is, a 3.93.1, de ehhez nincs ACM-es kodektelepítő opsön.
Egoist /6670/: kis adalék -> a tesztek szerint a 48x Plexi sem olyan jó, mint a 40x... :P
Egoist /6675/: "Nem egészen." Nem szeretnék flémet gerjeszteni - de igen.
Lerágott csont.
Ha bárkinek kételye támadna afelől, hogy a minél lassabban megírt audio a legjobb, akkor kérem olvassa el figyelmesen /az ismeretlenül is mentoromnak tekintett.. :o)/ PPéter 4351-es hozzászólását ! Szerintem ez az összefoglaló topikunk egyik alappillére. :o) És így nem meglepő GombocArtur /6693/ tapasztalata sem...
Mindezek mellett és is 4x-en írok audiot, mert /mint emp írá a 6651-ben../ és is elmúltam 40, és bár jó /volt??/ a hallásom, de sosem volt abszolút...
"Elég, ha a lehetö legkisebb sebességen írod az audiót, és az egyszreü CD-copy is hanyagolandó audio másolásához a legtöbb szoft esetében."
Miért? Pölö Nero, CDMáté, CloneCD ugyanúgy először grebbeli az anyagot kopizáskor, mint bármelyik más szoft; az írás sebességét kell "csak" a lehető legalacsonyabban tartani. Ami miatt hanyagolni érdemes pölö a régebbi ÍziCédé(de)Kreátor kopiját audiora, az az, hogy TAO-ban másol a szerencsétlen pára 2 szekes pauzákkal... :o(
A 6679-ben ezt írod: "Olyan íróról nem hallottam, ami ne rontana audiót. Mind1, hogyan írsz." Megmagyaráznád részletes(ebb)en? Azért kérem, mert szvsz így légbőlkapott, és alaptalan kijelentés.
emp /6680/: 'Öreg tezsvírem', remélem a fentebb ajánlott PPeti-s hozzászólás nagymértékben eliminálja kérdéseid számát... :o)
version9 /6683/: Rájt.
kaktusztea /6684/: DAO/SAO-ban vagy TAO-ban írtad? Mer' ha az utóbbiban, akkor attól pattan, hiába állítod nullra a gepeket...
nebamun /6687/: szvsz 90/99 perces cödönél érdemes végig hagyni a csekkolást, mert ott sokkal több korai/késői olvashatósági hiba van, mint a kisebbeknél... Meg ha 'Dokumentumok' fóder bekapját írtuk rá... :o)
rVT /6690/: Csak akkor, ha már az mp3 is TAO-s-'robbanós' forrásról készült. :o) Nem következik az mp3-készítés elvéből-gyakorlatából.
whis /6694-95/: Ha gyorsan, és jó minőségben szeretnél mp3-at, akkor az EAC-Feurio-'aranycsapaton' kívűl az Audiograbber-t is melegen tudom ajánlani. A fullverzsön fizetős. Ha érdekel, hogy hol lehet olcsón megvenni, akkor írj privátban, és megírom a címet. ;o)
A CRC-vel a kódolás esetleges hibáit tudod ellenőrizni. A bötük-számok jelentését az Audiograbber help-jében megtalálhatod.
A bitrátát az AG sem kérdezi meg; szerintem logikusnak tűnik számukra, hogy a júzer pártállása, hajszíne és egyebek szerint egyfajta beállításra esküszik általában, és ettől csak akkor tér el, ha nyomós oka van rá... :o)