Kedves Mindenki,
En 7 evig vezettem egy hasonlo forumot. Hosszu ideig probaltam abszolut, beleszolas nelkuli szolasszabadsagot fenntartani (moderalas nelkul), de nem ment. Nem ment, mert mindig vannak olyanok, akik a szolasszabadsag egisze es vedelme alatt, hajlandok tonkretenni a forumot. Sot, voltak olyanok akik sportbol csinaltak. Es akkor mi marad? Egy szabad forum, ahonnan lassan eltunik minden ertelmes ember, aztan csak az alja marad, es vegul mindenki eltunik. TEHAT, ha azt akarjatok, hogy az internetto fennmaradjon, tamogassatok a moderalast. Kell. Anelkul tenyleg nem megy. Ez az egyik.
A masik meg az, hogy valamit kaptok semmiert. Ingyen van, ha akarjatok hasznaljatok, ha akarjatok nem. Nincs kenyszer, ha nem tetszik ugy ahogy van, javaslatokat lehet tenni, de allandoan panaszkodni nem. Illetve azt is lehet, de ne legyetek meglepodve ha senki nem figyel oda.
Vegul: nagyonis ugy nez ki, hogy tisztesseges nyelven mindent ide lehet irni. Ebben lehet hogy tevedek, de magaert a gondolatert meg nem lattam semmit kimoderalni. Ha ezzel valaki nem ert egyet, specifikus peldat kerek.
Szoval, eljunk bekessegben, es azt a nagyon keves szabalyt tartsuk be, hogy mindannyian tudjuk hosszu ideig elvezni ezt a forumot.
Gabor