Hell István Creative Commons License 2003.01.02 0 0 75
OFF

Nem fogom magamat védeni Sarközy (valójában kb. "szarkozí") miatt. Mert valóban gyerekes csúfolódás volt a nevével így visszaélni. Még akkor is, ha katasztrofálisnak tartom a Franciaországban élők - franciák és nem azok, "papír nélküliek" és hivatalos menekültek - szemszögéből, azaz a legvédtelenebbek szemszögéből a működését. Sarközy belügyminiszterben nincs semmi szánalom a leginkább elesettek iránt, ellenben csupa "francia" önzés. Nem szeretem őt, de ennek rossz formában adtam hangot. (Mint azok, akik itt "pokolpityuznak" - butaság, de elviselhető.

ON

A Magyar Demokrata hamisítása azonban nem ilyen csúfolódás, szerintem itt egészen másról van szó.
A lap két munkatársa azért hamisította meg a szövegemet, hogy olvasói "igazolva" lássanak egy hamis vádat, mely szerint én gyaláztam "a magyarokat, a keresztényeket és a heteroszexuálisokat". Így túl könnyű lenne azonban bizonyítani.
Bárkinek, ismétlem, BÁRKINEK a szövegét meg lehet úgy változtatni, hogy aztán a meghamisított szöveg felháborítónak látszódjék, vagy legalábbis (a felszínen) hihetővé tegye a róla elmondott rágalmakat.

Előzmény: alfredoo (69)