Antisystem Creative Commons License 2003.01.01 0 0 60
Kedves wort!

Amit a BKV-ról írtál, csak részben tudom osztani, annak dacára, hogy minden szava igaz. Ugyanis tételezzünk fel egy alaphelyzetet, ami megesik hetente többször: Antisystem a 7-es számmal jelölt szardíniásdobozon nyomorog...
Itt van 2 variáció szerintem:
- az egyik, amikor tudom, hogy ennek a cégnek különböző okok miatt rosszul megy, már minden létező gatyaszíjat a maximumig húztak, és legalább müxik: ekkor nyugodtan tűrve teszem.
- a másik, amikor azt tudom, hogy ennél a cégnél még mindig van egy mocskos kapitalista elit, amelyiknek van bőr a pofáján milliós vagy közel milliós fizetéseket, jutalmakat zsebrerakni, és én azért nyomorgok kicsit jobban azon a 7-esen, hogy a vezérigazgató urak meg az aligazgató urak meg a főosztályvezető urak meg a manager urak évente cserélhessék a luxuskocsiaikat és mehessenek nyaralni a pereputtyukkal a Bahamákra. Ekkor Antisystem fogvicsorogtatva nyomorog, és legszivesebben egy páncélozott járművel menne neki a székháznak, ahol éppen értekezik a tetves cégelit. És ugyanez áll az összes közszolgáltató cégre.
Szal nem attól nyílik nálam a bicska hogy pl a MATÁV emel - emeljen ha muszály - hanem attól, ha közbe azt hallom, hogy Straub és vezérkara mennyit vág zsebre abból, amit a tőle jóval csóróbbaktól beszed.

ÜdV

Előzmény: wort (58)