Weres Creative Commons License 2002.12.31 0 0 610
"Csak egy lépés..."

Igen valoban csak egy lépés, de nem gondolod hogy meg tudod tenni pozitiv irányba is? Miért kell mindig a rosszra, a negativra gondolni? Miért pesszimista minden magyar ember? Mi a faszomra jo ez? Ideje felkelni emberek! Mindenki aki olvassa ezt a kibaszott topikot!

Elöször is felejtsétek el, hogy én irom ezeket a sorokat. Most egy átlegember vagyok, egy nevesincs senki, akit nem is ismertek.

"Az ember, az önismeret bizonyos fokán undorodik magától."

Kria, mondtad ma nekem : "Inkább örülj annak hogy te ilyen vagy, és neked minden jo..." Nehogy azt hidd hogy nekem jo! Igen nekem most nagyon jo, ez igaz, de ne akard ugyanazt az állapotot mint ami nekem van, mert te nem vagy ugyanaz az ember, mint én... Remélem érted. Találd meg hogy mi kell neked!!! Találd meg a saját utadat ne a másokét kövesd! Ez nem megy máshogy, minthogy kinyitod a szemeidet és szétnézel. Tapasztalj, és okulj. Ne gubozz be, mert attol csak szarabbul leszel. Legyél távolságtarto és mindent gondolj át. Adj tiszteletet az embereknek. Ennyi a véleményem erröl az idézetröl, ezen gondolkodtam itt el ilyen mélyen... Értettem hogy mit mondtál, és értelmezni is tudtam, ne aggodj pontosan tudom hogy mi történeik most veled, hisz jomagam is átmentem ezen. És ha ezekre rájösz a saját aspektusodbol, akkor már nem is lesz annyira undorito. Ergo kurvára nem értek egyet az idézettel, de ugyanakkor a te esetedben most nagyon is igaz.

Szerinted én hogy jutottam el erre a szintre? Megtudtam hogy ki vagyok, és honnan jöttem. tanultam a hibáimbol, akiket még egyszer nem fogok elkövetni, rájöttem hogy mi miért van, és itt vagyok csá. Most mondhatjátok hogy hülye vagyok, meg egy okoskodo faszkalap, (mondhatjátok, de én akkor is jol érzem magam, ez akár perdöntö is lehetne...) de szerintem ha egyszer elbasztam valamit, akkor kiváncsi vagyok hogy miért történt, és utánajárok a dolgoknak. Ha megtudtam, akkor vigyázok hogy még egyszer ne forduljon elö. Mint minden épeszü ember. A kutyát is elverik ha a szönyeg közepére szarik, de ebböl egy életre megtanulja hogy hibázott és soha többet nem csinál ilyet. Stimm hogy miröl nyomom az üres semmitmondo rizsámat? Ezenkivül megtanultam kezelni a kudarcot és rettenetesen sokat nyelni, igy ha nem sikerül valami, nem történik velem semmi, mert kétszer ugyanaz a poén nem nevettet annyira...

Most neked is egy hatalmas ür tátong a fejedben, amit ha befoltozol, megnyugszol, és talán aludni is tudsz majd. Van jobb dolgod? Micsoda? Mivel akarod te megváltani a világot, ami fontosabb az elméd épségénél? Bünös gondolataid vannak? Befolyásol a zene? (...) Snitt és nevet háromszáz diák... Most értettem meg Enzim üzenetét, remélem ennek tükrében te is. Ha nem akkor itt és most keress vissza.

Ami rossz történik veled, azt csak az elméd teszi rosszá. A sok befolyásolo tényezö miatt. Mindent fel lehet fogni máshogy is, hisz minden relativ. (Most nem nagy csoka ez az Einstein?)

"Csak egy lépés..."

Lépni akarsz de nem tudod hogy melyik irányba. Ezen ne keseredj el, emberek vagyunk akik néha nem tudják hogy merre van a jobbra, merre a balra. Én is voltam igy. Végigmentem az összes lehetséges uton, és most ugy érzem megtaláltam azt amin járnom kell. Keresd te is, csak ahhoz nyisd ki a szemed, és probálj ki mindent. Különben honnan tudnád hogy neked mi a jo? (Most nem akarok nevén nevezni senkit, igy csak annyit mondok : faszcédula. Kápis? Remélem célbatalált.)

Nu ennyi lenne hirtelen a véleményem erröl a témárol.

Előzmény: Kegg4RD (608)