fantasztikus lehetosegek rejlenek ebben a jatekban es oriasi elmeny ezt normalis korulmenyek kozott jatszani. nem csak ad-d van hogy sarkanyt kell olni lehet ugy is jatszani hogy nem kell hozza semmi kocka meg ilyesmi egyszeruen ket ember leul az egyiknek van valami otlete.. kezdodhet barhonnan mondjuk hogy reggel elmegy dolgozni. szoval mindenkinek ajanlom hogy probalja ki.
a kerdesre valaszolva termeszetesen nem ol se nem butit mint ahogy a rozmarok se tudnak sakkozni.
hogy fuggoseg lenne? nem, csupan egy nagyon jo jatek, amit ha valaki megszeret akkor ertheto hogy meg jatszani akar.
gondolom itt inkabb az merulhet fel hogy tulsagosan azonosul a szerepevel... hat persze ha az ileto mar eredetileg is elmehaborodott akkor ilyesmi megtortenhet :)
szerintem amugy nem erdemes igazan sok szabalyt a jatekba vinni az csak elrontja.. ilyen szempontbol nekem a call of cthulhu tetszik abban alig van szabaly, nem kel kockakkal dobni meg ilyesmi, megis borzasztoan izgalmas.
es nem az a lenyeg hogy jon egy ork, es akkor sikerul-e 76 fole dobnom hanem hogy eljatszam a szerepet es beleeljem magam.
a laikusok sajnos ocsaroljak es irjak a cikkeiket az ujsagba, persze ok is csak annyit tudnak a dologrol hogy, vaganyfiuk osszeulnek es eljatszak hogy gyilkolnak (nem mintha errol szolna).
szerintem nem jatszik olyan keves lany, legalabbis ahoz kepest.. hogy mas dolgokat milyen keves lany jatszik:)