Jártam már ilyen ísztveszt meccsen, szerintem ez a tegnapi igencsak a gyengébbek közé tartozik. Az ember akár videóra is felveheti, és minden szilveszterkor lejátszhatja magának a mérkőzést - nem sokról maradna le. A Rookie Game érdekes lehetett, sajnos azt pont nem láttam :( A VIP csapatokban minden évben ugyanazok játszanak, a körítés miatt pedig olyan érzésem volt, mintha ezt már átéltem volna egyszer (idétlen táncikálás, stb). Mondjuk Király Linda produktumával azért tudott újat nyújtani a gála, de bár ne tette volna... Egy jó ideig nem hittem a szememnek/fülemnek, egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy ilyesmi megtörténhet...A zsákolóverseny sem jött be az idén, a nyertesnek gyakorlatilag nem volt ellenfele.
Amik mégis emlékezetessé tették az estét:
-a műsorvezetők beszólásai, kikacsintásai, meg egyáltalán az, ahogy próbáltak hangulatot teremteni (én csíptem őket, bár ők is ismételték önmagukat)
-Artúr Dokival egyetértve: a labdazsonglőr is jó volt, csakhát egyszer már láthattuk...
-a főmeccs játéka tetszett, védekezés sehol, csak a kosarak szórása. A végén Lapov szórt, Simon osztott, Walke szórt... szóval ezzel a kedvemre tettek :)
-ja és sikerült egy pólót elkapni (pedig nem is vagyok kecskeméti :)
Sitku hiányzott. Nem tudjátok, mi van vele?