Teljesen egyetértek Veled.
Itt Fehérváron beszélgettem erről a témáról annak idején jó néhány illetékessel, de sajnos csak egyetlen alkalommal, Csirke Feritől kaptam velem egyező véleményt, azaz, hogy nem volt rossz az a középszakasz.
Sem az elnökünk, sem az edzőnk, sem a többi játékos (bár nem mindenkinél érdeklődtem) nem lelkesedett a középszakasz létéért. Azt mondták, fárasztó és felesleges, az erőviszonyok 22 meccs alatt bőven kialakulnak. Én felvetettem, hogy profi játékosokról van szó, akiknek van fizikumuk, ráadásul ez a munkájuk is, tehát biztosan bírják, de nem sikerült meggyőznöm őket.
Azzal viszont ellentmondanak maguknak, hogy a nemzetközi szereplést éppen azért tartják fontosnak, mert ez több mérkőzést jelent a csapatnak. Szóval nem igazán értem.
A fiatalok beépítésével kapcsolatosan: Teljesen megértem azt az edzőt, aki ebben a kiélezett bajnokságban inkább bízik a rutinos, már bizonyított játékosaiban, hiszen minden csapatnak elég akár egyetlen becsúszott vereség is ahhoz, hogy ne nyerjen alapszakaszt, ne legyen a négyben, nyolcban, mert nincsen javítási lehetőség. A néha azért perceket kapó fiatalok abban a pár pillanatban nem tudják megmutatni, hogy mit is tudnak, nem győzik meg sem edzőjüket, sem a publikumot, hogy jobbak, mint az idősebbek.