Satine !
Nagyon köszönöm a rengeteg info-t !
Ami ezekután biztos, Mózes-hegy mellőzve. Több okból is. Én pihenni megyek, dögleni. Ettől még beleférne "egy kis" mászás (másztam én eleget 25kg-os pakkal a hátamon ...), de nem ilyen tömegben. De a legfőbb ok, hogy olyan gerincsérülésem van, hogy most még a járás is nehézkes. Szóval erről ennyit. Evvel együtt fantasztikus élmény lehetett, valamennyire át tudom érezni. (Voltam Tenerifén a Teide csúcsán, az 3780m körül van ...)
Írod : "Ja, és a Dreamsben nincs homokos part, sehol nincs "
OTP Travel oldalán:
"A sziklaszirtre épült, 100.000 m2 területen fekvő szálloda közvetlenül a 400 m hosszú tengerparton található, ahol a sziklás és homokos partszakasz egyaránt ideális mind búvároknak, mind gyermekes családoknak."
Most ezek ekkorát vetítenek ?????? Azért ez durva. Így valamennyire megértem, ha valaki panaszt tesz.
"A D-ben adnak törölközőt, amit levihetsz a partra, ingyenes a napozóágy, a napernyő, a szivacs, ha bármit akarsz, a helyedben van a szobád és éttermek, minden. "
Ezt is milyen jó, hogy mondtad :-) A D itt 4*-ot jelent ?
"Egy szabad strandra összecuccolni, eltaxizni, ott lenni, fizetni a napozóágyért stb., nem biztos, hogy összességében megéri. "
Nekem MOST tutti, hogy nem. Inkább fizetek :-(
Mégegyszer nagyon köszönöm.