Vahren
2002.12.28
|
|
0 0
110
|
Értem. De mi a helyzet a könnyű felderítőnek tituált járművekkel (pl jeep)? Mert haladni is kéne. :) Vagy arra ültessünk felderítő gyalogságot? Azért szomorú, hogy a felderítő páncélgépkocsik nem annyira alkalmasak a feladatukra. Vgy lassabban kell velük haladni. Ez amúgy jó tipp, nem tudtam, hogy akkor többet látunk.
Rivalizálás nem volt. :) Csak beálltak az úton a teherautók a harckocsik mögé. Aztán a harckocsik találkoztak gyalogsággal és elkezdték őket felszámolni, ez azért még ment is volna nekik, csak arrébb voltak lövegek is. A gyalogság meg leszállt a teherautókról és elindult gyalogosan a cél fele (1 hexa per kör). Igaz előtte 105-ös lövegek rendesen megszórták a lengyel állásokat. Az is rejtély még nekem, hogy pontosan milyen hatást is gyakorol egy ágyútűz valakire. Pl. mi a helyzet egy 60mm-es aknavetővel, ami ritkán nyiffant ki bárkit is.
Ma játszottam egy csatát a szovjetek és németek közt (első scenario a tutorials után). Hát ilyen hősies küzdelmet mindkét fél részéről. Ledöbbentem. Olyan elkeseredett csata volt. Szovjet erőkkel voltam, végül pontszámilag én győztem, de csak pár ponttal, vagyis győzelemnek nem nevezhető, bár ha tovább tart a harc, szerintem bevesszük a várost. Első döbbenet akkor volt, amikor a T34/85 kilőtte a Tigrist. Persze a tornyát oldalról. Aztán még két Vadásztigrist és Vadászpárcot nyírtunk ki. Egyik Vadászpárducot a gyalogság. Nekem csak egy Szu122 maradt. Nekik csak egy Tigris.
Vahren |
Előzmény: varnagy_gabor (109)
|
|